Sexy urinoirs uit Nederland krijgen wereldwijde aandacht

21 maart 2004, 14:43

Sexy urinoirs uit Nederland krijgen wereldwijde aandachtWereldwijd is ‘geschokt’ gereageerd op de sexy urinoirs die Virgin Airlines heeft laten plaatsen in de nieuwe passagiers lounge op het JFK-vliegveld in New York. De urinoirs hebben namelijk de vorm van een open vrouwenmond met rode lippen. Virgin zou met het plaatsen van deze urinoirs in een openbare ruimte de grens van goede smaak overschrijden aldus de internationale pers.

‘Kisses’, het sexy urinoir, is een ontwerp van de Nederlandse ontwerpster Meike van Schijndel (Bathroom Designs).

Een selektie uit het nieuws:

Al die aandacht is in ieder geval goed voor het sitebezoek van Bathroom Designs.

sitebezoek Bathroom Designs

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  mangold

  Op haar website kun je lezen dat het ontwerp al drie jaar lang in diverse Europese tijdschriften wordt besproken als een leuk, nieuw en geinig urinoirtje. De Amerikanen zijn de eersten die het ontwerp aanstootgevend vinden.


  21 maart 2004 om 21:45
  media

  Heb het ontwerp inderdaad al eens eerder gezien. Begrijp ook niet goed waarom die Amerikanen er nu zo’n ophef over maken. Levert Bathroom Designs in ieder geval gratis publiciteit op (zie ook toename webitebezoek over de laatste paar dagen).


  21 maart 2004 om 22:02
  Eduys

  Vindt ze er prima uitzien. Beter dan wat er nu is.

  Zijn ze ook met geluid ?!


  21 maart 2004 om 22:08

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!