Sex sales (part 5)

Sex sales (part 5)

Het is weer zover. Dit keer zijn het de pikante foto’s van Winny de Jong (Conservatieven.nl) in de laatste editie van Panaroma die de zoekmachines en sommige websites gek maken.

Een willekeurig voorbeeld is deze site die alleen vandaag al meer dan 10,000 bezoekers kreeg. Opvallend is dat nagenoeg alle bezoekers afkomstig zijn van Fok.nl, een jongerensite die vandaag ook werd beschuldigd van betrokenheid bij het hacken van lpfkandidaten.nl. Laatsgenoemde site werd eerder gebruikt om info over kandidaten voor functies binnen het LPF bestuur op te zetten. De site is nog steeds eigendom van de Politieke Vereniging Lijst Pim Fortuyn.

Opnieuw heeft de website van Radio 538 gisterochtend lange tijd platgelegen door een Winny De Jong-grap, zo meldt de website Radiofreak. DJ Edwin Evers had namelijk in zijn uitzending verklaard dat de pikante foto’s van Winny de Jong in de Panorama op de site van Radio 538 te zien waren. Hij begint wel erg flauw te worden die Edwin Evers…

Ben benieuwd hoeveel extra bezoekers conservatieven.nl heeft gekregen door deze publiciteitsstunt.

Wie trouwens een glimp wil opvangen van Winny’s verkiezingsstunt kan ook gewoon naar de Panorama site gaan:
http://www.panorama.nl/

Hmmm, welke site heeft er eigenlijk geen bericht over Winny’s fotosessie?

Meer info over de foto’s van Winny de Jong (willekeurige selectie):
http://www.12move.nl/
http://nu.nl/
http://www.rtl.nl/
http://www.veronica.nl/


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • De Lijst Pim Fortuyn heeft een eigen website uit de lucht laten halen nadat vandalen de site meerdere malen hadden beklad.

  De site Lpfkandidaten.nl was al enige tijd beklad, zo werd door een aantal lezers van WebWereld getipt. De site zou zelfs meerdere keren achter elkaar zijn beklad.

  Vorige week waren de teksten op de site aangepast zoals bijvoorbeeld de afsluitende zin 'At your server', een toespeling op de bekende uitspraak ('At your service') van wijlen Pim Fortuyn. Verder werd er met zinnen als 'En vanzelfsprekend U allen een voorspoedig, dus LPF-vrij, 2003 gewenst...:))' kritiek geuit op de standpunten van de LPF.

  Rick ter Smitte van de LPF erkent de aanvallen. "De site is inderdaad van ons en het was inderdaad beklad, daarom heeft het partijbureau aan de hostingprovider gevraagd om de site voor onbepaalde tijd uit de lucht te halen."

  Volgens Ter Smitte is het niet bekend wanneer de site weer wordt hersteld. "Misschien wordt het nu direct aangepast voor de provinciale verkiezingen van 11 maart aanstaande", aldus Ter Smitte.

  De hostingprovider Cable & Wireless bevestigt de aanvallen van buitenaf op Lpfkandidaten.nl. "We hebben een mailtje ontvangen van de LPF waarin ze ons vragen om de site offline te halen", weet een woordvoerder te melden.

  Bron:
  http://www.webwereld.nl/nieuws/13836.phtml

  geplaatst op
 • In het radioprogramma Rinkeldekinkel op Radio538 roept Jeroen van Inkel sinds kort luisteraars op om gedurende 5 minuten massaal een bepaalde site te bezoeken. Dit om te 'testen' of de site bestand is tegen een grote toeloop. Onlangs was conservatieven.nl aan de beurt. En inderdaad, tijdens de test lag de site er volledig uit.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.