Seth Godin in Amsterdam (Update)

Seth Godin in Amsterdam (Update)

Seth Godin op 212 Amsterdam!Zojuist hebben de mensen die een plaats hebben weten te bemachtigen voor de presentatie van Seth Godin op woensdag 6 juli bij 212 Amsterdam, een bevestiging per email ontvangen.

De ontvangst is om 19:00 uur en de presentatie start om 19:30 uur. Zorg dat je op tijd bent want we kunnen niet garanderen dat je de zaal in kunt als je te laat bent.

De locatie is het Werktheater in Amsterdam. Parkeren in de buurt is vanaf 19:00 uur gratis.

En uiteraard is er na afloop weer een gezellige borrel!


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Geen mail ontvangen tot nu toe terwijl ik ongeveer 30 minuten na de plaatsing van de aankondiging mij heb ingeschreven. Zijn de mails wat verlaat, of ben ik uit de boot gevallen?

  geplaatst op
 • @sipke
  wat is je volledige naam? check ik even of je doorgekomen bent.

  geplaatst op
 • Nog een opmerking voor anderen die geen bericht hebben gekregen: een aantal ingegeven emailadressen blijkt niet juist te zijn. We gaan nog kijken hoe we deze personen toch kunnen bereiken. Wanneer een niet-geldig email adres is ingevoerd kunnen we geen plek garanderen. Voor de teleurgestelden zijn we bezig om een oplossing te verzinnen om de presentatie integraal toch te kunnen volgen. Blijf 212amsterdam.nl en marketingfacts.nl volgen voor het laatste nieuws hierover!

  geplaatst op
 • UPDATE: De laatste dagen is het erg hard gegaan met de inschrijvingen. We hebben dus teveel mensen in de database. We hebben geprobeerd een grotere zaal te krijgen, maar dat is niet gelukt. De organisatie vond de meeste faire methode een loting onder de mensen die 8 juni niet aanwezig waren. We hebben getracht de meeste bedrijven met tenminste 1 vertegenwoordiger toegang te verschaffen tot het evenement. Onze excuses voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn. Zoals eerder gemeld proberen we voor die mensen toch de presentatie volgbaar te maken via onze 212-website. Houdt deze dan ook goed in de gaten de komende weken.

  geplaatst op
 • @Jorn, Mijn volledige naam is Sipke Overbeeke

  geplaatst op
 • Opgelost, bedankt Paul!

  geplaatst op
 • @sipke,

  gefeliciteerd dan ben je erbij :-) Je e-mail adres was niet juist ingevuld, vandaar dat we een bouncer kregen toen we je een bevestigingsmailtje stuurde. Bekijk details over tijd en locatie op onze site.

  geplaatst op
 • @sipke: volgende keer je naam met 1 o schrijven... :-)

  geplaatst op
 • Voor iedereen die niet mag: luister naar de Qi Podcast op DutchCowboys of ga naar http://www.molblog.nl/reacties.php?channel=18&nieuws=357 De groeten aan Seth, groet, Jeroen

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.