Search Engine Strategies San Jose (2)

Search Engine Strategies San Jose (2)

search engine strategiesIn San Jose (California) wordt op dit moment de SES gehouden. Omdat ik er dit keer helaas niet bij kan zijn ben ik afhankelijk van de verslaglegging op de verschillende weblogs. Gelukkig is die verslaglegging erg goed. Gisteren schreef ik al dat Nils Rooijmans verslag doet op zijn web-log. Nu kwam ik het zeer uitgebreide verslag van Search Engine Roundtable tegen.

Er komen weer veel interessante onderwerpen aan bod, zoals Ad Management, RSS & Blog Marketing, Personalized Search & Search History, Mobile Search, Searcher Behavior Research en het bericht dat Verizon Pay per Call gaat doen. Kortom, allemaal interessante ontwikkelingen op het gebied van search waar wij we aankomende jaren ook mee te maken krijgen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.