Search & Co begonnen met werving en selectie voor creatieven

Search & Co begonnen met werving en selectie voor creatieven
,

Het is inmiddels een beproefd recept van Maurice van Uden & Co: iedere vraag schept zijn aanbod. Dat is dan ook de vermoedelijke reden dat zijn Search & Co vandaag Creatieven.com heeft aangekondigd.

Ik citeer uit het persbericht: “Met Creatieven.com wil de groep de arbeidsmarkt voor creatieve medewerkers accurater bedienen dan tot op heden mogelijk was. Via dochter Redactie & Co werd weliswaar bemiddeld in creatief personeel, maar de focus ligt daar op de tekstgerichte beroepsgroepen. Art directors, dtp’ers, beeldredacteuren en designers kunnen daarom voortaan terecht bij Creatieven.com.” Op basis van haar ervaring verwacht de Search & Co Groep dat Creatieven.com binnen anderhalf tot twee jaar “break even” zal draaien. In 2006 wordt een omzet verwacht van zo’n 150.000 euro, een jaar later moet dat gegroeid zijn tot circa 500.000 euro. Succes Maurice. Ik denk dat je een gat in de markt hebt gevonden.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • De website ziet er al veelbelovend uit!

  geplaatst op
 • Met alle respect, maar ik begrijp niet wat er zo bijzonder is aan de zoveelste vraag-en-aanbod site van personeel ??

  Bovendien kan de site zelf wel een goede designer gebruiken...

  geplaatst op
 • Ik vind de site er voor een bedrijf dat (visueel) creatief personeel aanbiedt inderdaad een beetje karig uitzien!

  geplaatst op
 • Het ziet er buitengewoon armoedig en sleezy uit...
  Ik zou me hier als ontwerpster sowieso niet aanmelden, laat staan als bedrijf zaken mee willen doen.
  En inderdaad, het feit dat dit bedrijf creatieven aanbiedt, maakt het helemaal ironisch.
  Misschien een vroege 1 april grap????

  geplaatst op
 • Ik denk idd dat de creatieve medemens heel erg geinspireerd zal raken door dit knappe stukje design van Maurice. Misschien kan hij zich beter gaan richten op de werving en selectie van een veel grotere doelgroep 'de clueless webdesigner'

  geplaatst op
 • Het verbaast mij dat een dergelijk zwak initiatief toch weer de aandacht weet te krijgen van een aantal sites, o.a. deze en Adformatie.

  geplaatst op
 • Kan onze nieuwe site inmiddels wel aan uw verwachtingen voldoen? De eerste versie was idd niet erg inspirerend, maar met startups kun je beter wat low profile zijn. Inmiddels hebben we de targets voor de eerste twe jaar ruim overtroffen. Over zwakke initiatieven gesproken ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.