Screenshots Google Calendar uitgelekt

Screenshots Google Calendar uitgelekt

Er waren al een tijdje geruchten dat Google bezig is met Google Calendar. Bovendien ligt het nogal voor de hand een kalender te ontwikkelen nu ze Gmail ook voor bedrijven aanbieden.
Inmiddels zijn er ook screenshots uitgelekt. Je vindt ze bij TechCrunch.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Google begint steeds meer richting een directe concurrent van MS te komen. Dit product zal na een jaar ontwikkeling steeds meer overeenkomsten beginnen te vertonen met een van de paradepaardjes van MS: Outlook i.c.m. Exchange.

    geplaatst op
  • Maar ik vertrouw Google veel meer dan Microsoft.

    geplaatst op
  • Hm... ik vertrouw Google net zoveel als Microsoft. Lekker, al je data bij 1 leverancier: email, zoekresultaten, calender, online data opslag, etc. etc. En dan is er een hacker of een ontevreden medewerker of de overheid die data inziet/openbaar maakt. De gegevens op mijn Microsoft pc is tenminste in eigen handen en daar kan niemand bij, dankzij diverse beveiligingen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.