Sanoma Uitgevers neemt insidegamer.nl over?

Sanoma Uitgevers neemt insidegamer.nl over?
, Ubisoft
@CemYildiz

logo sanoma insidegamerNeemt Sanoma Uitgevers na de overname van gamer.nl nu ook InsideGamer.nl over? Die kans lijkt groot nu er op ExtraFris.nl, ook eigendom van Sanoma, een link is geplaatst naar InsideGamer.nl. Deze bevindt zich in de bovenste navigatiebalk, waar verschillende websites van Sanoma staan vermeld. Gamer.nl was in januari 2006 al volledig overgenomen door SMM. Volgens ‘insiders’ heeft Sanoma een meerderheidsbelang van 51% genomen. Gamer.nl en insidegamer.nl behoren samen met Gamez.nl (eigendom van IDG) en Gameparty.nl tot de grootste game community websites van Nederland.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Als aanvulling op

  "Gamer.nl en insidegamer.nl behoren samen met Gamez.nl (eigendom van IDG) en Gameparty.nl tot de grootste game community websites van Nederland."

  behoort ook Powerweb.nl thuis in dit rijtje.

  geplaatst op
 • Ik begreep dat ze al aan het verhuizen zijn.....

  geplaatst op
 • @Chris Bergstra: helemaal vergeten :) Powerweb.nl hoort zeker thuis in het rijtje game community websites. Bovenstaande sites sluiten natuurlijk niet uit dat er andere grote communities zijn ("...behoren tot de grootste..."). Albert: inmiddels staat op insidegamer.nl dat ze een dochteronderneming zijn van Sanoma Uitgevers.

  geplaatst op
 • Lijkt me geen goede zaak om de grootste gamesites onder een dak te stoppen. Ik denk dat IG genoeg potentie heeft om zelf uit te breiden. Hoewel ik niet weet hoeveel en wat voor invloed Sanoma heeft op de organisatie(s).

  @Albert: Ik heb een site op de server van IG staan, heb nog niets van een 'verhuizing' gemerkt.

  Deze pagina is trouwens nu al zoekresultaat nummer twee bij het zoeken naar insidegamer.nl.

  geplaatst op
 • Insidegamer.nl is en blijft een op zich zelfstaande onderneming die direct onder Sanoma Uitgevers Young valt. Gamer.nl is een 100% publicatie van Sanoma Men Magazine, een andere dochter van Sanoma Uitgevers. Beide partijen hebben verder weinig tot niets met elkaar te maken en er zal dan ook voor de bezoeker weinig veranderen, beide sites blijven apart naast elkaar bestaan.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.