• Mobile
    wordt gesponsord door

Samenwerking Vodafone en Sony

Samenwerking Vodafone en Sony

Sony Pictures Mobile en Vodafone hebben een overeenkomst gesloten om nieuwe entertainmentproducten en -diensten aan Vodafone Live! klanten te leveren.

Deze producten en diensten zijn zowel gebaseerd op de eigendommen van Sony Pictures Entertainment als op het originele en inhoud van derden. In eerste instantie zijn er negen titels beschikbaar, waaronder Charlie’s Angels: Full Throttle, Stuart Little 2 en XXX: Triple Threat. Dit wordt op termijn uitgebreid met audio- en videoclips, interactieve applicaties en nog meer spellen.

Vanaf begin september zijn deze producten beschikbaar in Nederland. Gebruikers kunnen de titels dan downloaden op hun mobieltje en betalen hiervoor een vergoeding van 3,50 euro tot 5 euro.

Bron:
http://www.digitailing.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.