Samenwerking grootste product- en prijsvergelijkingssites

Samenwerking grootste product- en prijsvergelijkingssites

Kieskeurig en GreenPrices.nl zijn een samenwerking aangegaan. Dit betekent dat op Kieskeurig sinds kort wordt doorgelinkt naar GreenPrices.nl, Nederlands grootste vergelijkingssite op het gebied van groene energie.

Kieskeurig is een onafhankelijke vergelijkingssite, waar op een heldere manier producten, vari?rend van telecom, audio/ hifi, computeronderdelen tot witgoed, op prijs en kwaliteit worden vergeleken. Begin april heeft de site van Kieskeurig een geheel nieuwe lay-out gekregen en zijn bestaande opties, zoals de prijsvergelijking, uitgebreid. Ook zijn er een aantal nieuwe productgroepen, zoals hifi- en inbouwapparatuur, toegevoegd.

De vernieuwing heeft verder geleid tot een hernieuwde invulling van de reeds bestaande Kieskeurig-rubriek ‘Groene energie’. Vanaf 1 april wordt de content hiervoor door GreenPrices.nl ingevuld. GreenPrices.nl richt zich geheel op de groene energie-markt en biedt een transparante en complete prijs- en productvergelijking van alle groene energie-aanbieders in Nederland. Binnenkort wordt ook de site van GreenPrices.nl vernieuwd en kunnen consumenten de groene energie-aanbieders op nog meer aspecten, als contractlooptijd, opzegtermijn, acties en energiebronnen, vergelijken.

Bron:
http://www.admanager.nl


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.