RSS: Wie het weet, mag het zeggen.

RSS: Wie het weet, mag het zeggen.
, ING Groep
@evr

Marketingstudies doet een oproep aan NewsGator, FeedDemon, Yahoo!, Pluck, Attensa, Bloglines, FireFox, Pheedo, Nooked, Syndicate IQ en anderen om cijfers bekend te maken omtrent het gebruik van RSS. Als je de uitkomsten van een aantal onderzoeken rondom RSS op een rijtje zet, word je namelijk nog niet veel wijzer.

Zie ook Frankwatching


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Bij mij thuis maakt 25% gebruik van RSS (50% is op de hoogte van RSS) en bij mij op werk maakt 100% gebruik van RSS. Het maakt dus nogal wat uit hoe en aan wie je de vraag stelt dus logisch dat al die cijfers afwijken.

    Ik denk dat de cijfers van PEW en Jupiter de beste overall schatting geven van het huidig RSS-gebruik: 5-10% De spreiding is groot omdat je wel of niet de MyYahoo (en andere portals) kunt meenemen. Veel gebruikers van die portals realiseren zich niet dat ze in principe gebruik maken van feeds. Is ook prima overigens.

    geplaatst op
  • Ach, het is niets meer of minder dan een 'nieuwe' manier om dezelfde content te ontsluiten of te scannen. Na RSS zullen nog vele andere methoden het licht zien, en uiteindelijk zul je alles op een veelvoud aan methoden kunnen benaderen.

    Lekker interessant.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.