RSS-nieuwsfeed per beursgenoteerde onderneming

RSS-nieuwsfeed per beursgenoteerde onderneming

Om beleggers optimaal te kunnen voorzien van de beursberichten die voor hen interessant zijn heeft beleggerswebsite EuroBench.com voor iedere beursgenoteerde onderneming een RSS-feed gelanceerd.

“Met deze gratis service willen we beleggers de mogelijkheid bieden om alleen die informatie te ontvangen die voor hen relevant is, zonder dat ze daarvoor continu de site hoeven te raadplegen” aldus Wilfred Romijn, Co?rdinator van EuroBench.com. “We hadden al een nieuwsfeed van ons beursnieuws per RSS, die uiteraard beschikbaar blijft, maar hiermee kunnen beleggers berichten ontvangen die aansluiten bij hun belang of specifieke interesses.”

Wellicht een goed moment om mijn mini-onderzoek naar het gebruik van RSS door beursgenoteerde ondernemingen eens uit te werken!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.