RSS-feeds, webfeeds of gewoon feeds?

RSS-feeds, webfeeds of gewoon feeds?

Voor wie het allemaal niet meer kan volgen ;-)Het lijkt er op dat Microsoft in de nieuwe browser IE7 definitief de term RSS laat vallen ten gunste van webfeeds of feeds aldus Infoworld.

Uiteraard veel kritiek onder de RSS-gebruikers van het eerste uur maar zoals we hier al eerder schreven is RSS een term voor geeks en zegt het de gemiddelde internetter niets. Of het er met de verschillende termen (Firefox gebruikt immers al de term Live Bookmarks) duidelijker op wordt is nog maar de vraag.

Microsoft heeft afgelopen vrijdag tijdens Blog Business Summit (opnieuw) een demo gegeven van IE7 en de mogelijkheden van feeds. Eerder al werden de nieuwe feed-mogelijkheden in IE7 gedemonstreerd tijdens Gnomedex 2005.

Is er al iemand die de beta-versie van IE7 heeft geinstalleerd en getest?


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.