Rob Heijmerink (Zeerover architecten): “Ik leef en kom dingen tegen waar ik enthousiast van word”

Rob Heijmerink (Zeerover architecten): “Ik leef en kom dingen tegen waar ik enthousiast van word”

Rob Heijmerink is een architect met een kunstzinnige achtergrond. En dat is een goede combinatie, want "Ik kijk op een andere manier naar ruimtes”, zegt hij. “Een goede ruimte gaat over beleving."

Heijmerink ging naar de Kunstacademie, was goud- en zilversmid, had zijn eigen ontwerpbureau en werd na uitstapjes in het leger en een wereldreis architect bij zijn eigen bureau Zeerover Architecten.

"Ik heb nooit een heel strak doel gehad in mijn leven”, vertelt hij. “Ik leef en kom dingen tegen waar ik enthousiast van word."

Creatief

Vrienden omschrijven hem als een 'homo universalis' - van de dertien dingen die Heijmerink onderneemt, lukken er twaalf. "Ik ben creatief en handig", zegt hij er zelf over. "Ik ben in Congo geboren en mijn ouders waren echte ondernemers."

Nu Heijmerink wat ouder wordt, doet hij het bewust rustiger aan. "Ik voel me nog jong, maar ouder worden is wel steeds meer een ding."


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.