Reclameborden: groter en hoger!

Reclameborden: groter en hoger!

Via Emerce lees ik net dat het Rembrandtplein in Amsterdam half augustus het grootste billboard van Europa krijgt, met een oppervlakte van 114 vierkante meter. Heb me de afgelopen week in Barcelona al regelmatig verbaasd over de gigantische reclameborden op de drukke verkeerspleinen aldaar (zal binnenkort de serie op flickr zetten) maar het kan blijkbaar nog groter.

In de VS is inmiddels de discussie weer gestart of reclameborden in de ruimte nu wel of niet moet kunnen. Was het niet Pepsi die ooit reclame wilde projecteren op de maan?


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Ideaal met het WK lijkt me.. ;-)

  geplaatst op
 • Ik was vorig weekende in Barcelona, daar hadden ze ook een leuke. Foto's post ik vanavond wel even.

  geplaatst op
 • Wellicht hebben we hetzelfde billboard op de foto staan Martin. Zal ze vanavond ook eens online zetten!

  geplaatst op
 • You should see the brightest screen in Europe in Picadilly Circus....mostly running Coca Cola adverts. Occasionally the board shows pictures of the crowd below using a webcam...brilliant. tourists take a picture home of a billboard....with them on it (with a CocaCola) sidebar.

  geplaatst op
 • Aardig hierbij is het artikel van 9 mei op AdAge (registratie vereist): The cost of adveritsing on Times Square met een aardige 'Chart of times squarre advertising prices' oplopend tot $850.000 per maand ;-)

  Overigens worden ook de billboards zelfs steeds fraaier zoals deze van Sony PSP bijvoorbeeld en leidt dat soms weer tot de bekende maar ongewenste promotie van Microsoft.

  geplaatst op
 • check out deze heersende billboard!

  http://www.vir2all.nl/1.jpg

  http://www.vir2all.nl/2.jpg

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.