‘Real beauty’ of Ogilvy

‘Real beauty’ of Ogilvy
, ING Groep
@evr
image

Medewerkers van Ogilvy D?sseldorf als ‘real beauty’ voor Dove (bron: Adland)


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Hé jij bent snel thuis na die lezing. Als dit echt de medewerkers van Ogilvy zijn dan vind ik het wel lef hebben. Trouwens ik heb mijn verslag van de lezing van Edwin Tromp van Talpa gepost. Jammer gemiste kans: http://hmestrum.blogs.com/my_weblog/2005/08/visie_talpa_op_.html

  geplaatst op
 • Alweer een paar maanden oud maar deze Dove-spoof blijft leuk!

  Ik begrepen dat Wim en Franky van Ogilvy Belgie er binnenkort ook aan moeten geloven ;-)

  geplaatst op
 • @Marco: dat leuke oude nieuws ben ik in de archieven van Marketingfacts niet tegengekomen, maar dat zegt niet veel. Mijn relatie met onze zoekmachine is ronduit slecht. Ik ga vreemd bij Google en die vond niets.

  Anyway, 't klopt dat het niet hot news is (had ik ff moeten noemen), maar we hebben het hier vaker over real beauty bij Dove en Nike en vond dat deze inhaker niet bij kon ontbreken. Aangezien jij ook in de Amarillo video van Ilse media te zien was, vroeg ik mij af of we jou binnenkort ook als real beauty in een ad samen met Wim en Franky van Ogilvy kunnen zien :-)

  geplaatst op
 • Best raar dat die mensen van Ogilvy hun plaatsnaam zonder L schrijven.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.