Pop up = spam ?

Pop up = spam ?
, Reddion
@alexstil

De Belgische senatoren Philippe Mahoux en Jean-Fran?ois Istasse binden met een wetsvoorstel de strijd aan tegen pop-ups. De twee Franstalige socialisten vinden de ongewilde vensters met advertenties vervelend. Net als spam zijn pop-ups ongevraagd en ongewild, zeggen de senatoren in een mededeling.

In het wetsvoorstel vragen ze nu een verbod op publicitaire vensters. Mahoux en Istasse maken wel een uitzondering voor nuttige pop-ups, zoals vensters met invulvelden voor een paswoord. Pop-ups irriteren inderdaad heel wat surfers, maar voor adverteerders garanderen de pop-ups wel een betere verspreiding van hun boodschap. Verschillende browsers, waaronder Opera en Mozilla, kan je zo instellen dat ongevraagde pop-ups niet worden getoond.

Bron: Internetjournalistiek.be


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.