PodCast Marketing

PodCast Marketing

Fred Zelders maakte gisteravond melding van Podshow.com, het nieuwe podcast-iniatief van Boku Communications (in 2004 opgericht door Adam Curry en Ron Bloom).

Alhoewel Frank Janssen mij adviseert om de podcasts van Curry te gaan beluisteren, ben ik op dit moment vooral aan het rondkijken naar podcasts op het gebied van (interactieve) marketing. Een van de podcasts waar ik afgelopen week bijvoorbeeld tegen aan liep is PodCast Radio Show (deliver the lighter and brighter side of internet marketing). Iemand nog andere suggesties?


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • @Marco: Ik heb nog wel een tip. Op Podcast.net staat onder de rubriek Business&Money;>Marketing een lijstje van in totaal 9 'Shows' (waaronder de show die jij noemde).

  En ... ik zou als ik jou was de raad van Frank maar opvolgen:
  1: Je mag best wel eens bezig zijn met andere dingen dan met je business :-)
  2e: De show is leuk en informatief. Ook regelmatig aandacht voor muziek zoals Jon Polet's HitTest (ken je die?) en ... Mashups!!
  3e: Je hoort nog eens wat.

  geplaatst op
 • Dit is ook een wel interessante denk ik:
  http://www.forimmediaterelease.biz/

  geplaatst op
 • En BizLog van de bekende! Jeremy Wright.

  geplaatst op
 • Toch nog op het hart drukken om the daily sourcecode mee te pikken. Is als een naaf in het wiel. Podcastradioshow is de enige die ik ken op het vakgebied van Marketing op dit moment.

  geplaatst op
 • Ik sluit me aan bij Tibor, The Hobson and Holtz Report is ok.

  geplaatst op
 • G'dayworld heeft ook geweldige interviews met een dosis ozzie humor (en scheldwoorden) er doorheen. O.a. Scoble, Doc Searls...
  http://www.thepodcastnetwork.com/gday_world/

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.