Planet experimenteert met weblogs

Planet experimenteert met weblogs

Planet (inmiddels KPN Internet) is recentelijk gestart met een tweetal weblogs: PMM BlogNoot en Klaar voor de zomer weblog. Op ‘PMM BlogNoot’ blogt freelance journalist Arjan Dasselaar over van alles en nog wat. De focus is me eerlijk gezegd nog niet helemaal duidelijk. Moderne lifestyle voor M/V? Op ‘Klaar voor de zomer weblog’ blogt freelance vertaler/schrijver/presentatrice/actrice Jerusha over typische vrouwenzaken als beauty, love en shopping. Vooralsnog zijn beide weblogs advertentievrij maar dat zal niet lang meer duren is mijn verwachting.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Volgens mij is "klaar voor de zomer weblog" helemaal vol gestopt met advertenties. Nog nooit zo veel namen en links gezien! kan me niet voorstellen dat daar niks aan verdient wordt.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.