Pitchtalk.tv over Google

Pitchtalk.tv over Google

Pitchtalk.tv over GoogleIk weet niet hoe het met jullie zit maar ik wordt wel een beetje moe van al dat Google-nieuws. Had ik me net door de lijst van Google-services geworsteld, komen ze deze week met Gbuy, Google’s betaal-dienst als alternatief voor Paypal (van eBay). Het is me inmiddels ook niet meer helemaal duidelijk wat hun corebusiness is. Gaan ze nu wel of niet komen met een Google PC? En hoe zit het eigenlijk met de Google Browser?

En alhoewel ik had gehoopt op een discussie over zoekmachine-marketing, ging het derde deel van Pitchtalk.tv vooral ook over Google. Ronnie Overgoor praat daarin met Sidney Mock (marketingmanager bij Google Benelux), Paul Aelen (directeur van zoekmachinemarketingbureau Checkit) en met Jeroen van de Wiel (directeur van Jeroen.com).

Ik begin steeds meer te voelen voor het idee van Jacques Chirac.


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Google Wallet
  Google Money
  Google Purchases

  Google praat al jaren over een eigen Paypal versie

  Marketing machine van Google is voornamelijk via “Free” publicity, buzz marketing en sluitreclame in (Hollywood) films… iets waar iPod ook bekend mee is geworden.

  Het spijt me Marco, je bent voorlopig niet af van Google News.

  Interessante aflevering van Pitchtalk TV

  geplaatst op
 • Ik vrees het ook Arash, en ach, af en toe zitten er ook wel weer hele aardige dingen bij.

  Toch wordt de kritiek op Google groter. Gisteren was Sylvia van de Bunt aan het woord in Radio Online. Sylvia is universitair docent 'management en organisatiekunde' aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en redacteur van het wetenschappelijke boek 'World Wide Work' dat vrijdag wordt gepresenteerd. Zij vraagt zich af hoe neutraal en betrouwbaar de informatie is die we vinden via Google. Om te voorkomen dat we straks massaal verkeerd geinformeerd raken moet er volgens haar een Nationaal Deltaplan komen en moeten we beter gebruikmaken van andere online zoekmogelijkheden. Sluit een beetje aan op de plannen van Chirac.

  geplaatst op
 • Een voorbeeld wellicht van "over the top of mind"

  geplaatst op
 • @ Marco
  Dat is wel een hele snelle omslag. Vanwaar?

  geplaatst op
 • Welke omslag bedoel je Jacobien?

  geplaatst op
 • @ Marco
  Dat je opeens moe wordt van het google news en wel wat ziet in het plan van Chirac. Ik meende dat je een aardige aanhanger was van de initiatieven van god google.

  geplaatst op
 • Het blijft een ijzersterk merk met veel innovatieve diensten. Petje af voor wat die jongens hebben neergezet. Een paar jaar geleden was ik een fan, vorig jaar was het nog steeds mijn favoriete merk, vandaag de dag krijg ik steeds meer kriebels van Google.

  geplaatst op
 • @ Marco
  Cup a soupje? ;-)

  geplaatst op
 • Ja doe maar, ben er aan toe ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.