PageRank van gratis counters

PageRank van gratis counters

Opvallend maar eigenlijk ook weer logisch, de hoge pagerank van gratis counters als statcounter.com (PR10), nedstatbasic.net (PR9) en webstat.com (PR9). Dus je ontwikkeld een gratis tooltje, zorgt dat deze door de massa wordt gebruikt (met backlink) en je hebt een PageRank waar uitgevers en onderzoeksinstituten jaloers op zijn!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Tja, in het land der blinden is één oog koning. Jammer dat de pagerank van menig bedrijf wordt gefrustreerd omdat er een clickcomment tussen wordt geplaatst dat via bijvoorbeeld een sitestat URL loopt. Goed voor sitestat slecht voor de natuurlijke en verdiende linkpopulariteit.

    “Hyperlinks are the proxy for human judgement of page value” Graig Silverstein – Director of technology – Google. Teveel bedrijven hebben dit helaas nog niet door. En zie hier de meerwaarde van SEO bedrijven!!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.