OV-site in het nieuw

14 september 2003, 13:53

De OV-adviessite 9292ov.nl brengt zijn gebruikers enkele seconden sneller bij de eindbestemming met een nieuwe vormgeving. Het gebruik van de website verviervoudigde in een klein half jaar.

Donderdag ging 9292ov.nl in een nieuw jasje online. De nieuwe vormgeving biedt “duidelijke navigatie, een heldere tabstructuur, kortere teksten, snellere laadtijd en een overzichtelijker en rustig ontwerp (…) Ook brengt de site vertragingen van bus en trein van een half uur of meer duidelijker onder de aandacht”, aldus woordvoerder Aarnout Mijling van de reisadviesclub.

Een groeiend aantal internetgebruikers gebruikt de site om advies in te winnen over een geplande of gaande reis met het openbaar vervoer. In april 2003 bedroeg het aantal sitebezoeken volgens de woordvoerder nog 20.000. Dat zou opgelopen zijn tot nu dagelijks 80.000 bezoeken. Daarnaast handelt een callcentrum dagelijks ‘tienduizenden’ adviestelefoontjes af. Het aantal reisadviezen via I-mode, Vodafone Live! en SMS loopt in de duizenden.

Bron:

http://www.planet.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!