Outlook 12 met RSS-support

Outlook 12 met RSS-support

De laatste beta versie van Microsoft Office (versie 12.0.3111.1010) is inmiddels beschikbaar via de peer-to-peer netwerken en ontwikkelaar Alexander Gorlach geeft op zijn weblog zijn eerste impressies en gedetailleerde screenshots (via: Niall Kennedy).

Is dit het begin van het einde van bestaande RSS-readers?


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik denk dat een service als Newsgator het wel knap lastiger gaat krijgen. Al vind ik hun synchronisatiedienst erg prettig. Ik kan op elke PC met internettoegang mijn feeds lezen en deze worden automagisch gesynched met mijn laptop en thuis PC (gelezen berichten, mutaties in feeds). Ik ben benieuwd hoe MS daar mee om kan gaan? Via webmail? Lijkt mij wel.

    Misschien dat er gespecialiseerde RSS readers komen, denk aan de "branded" versies. RSS niet als uiteindelijk doel, maar simpelweg een distributiekanaal wat je op diverse manieren kunt gebruiken. Zoals het ook eigenlijk is bedoeld.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.