OT #60: Marketing automation in b2c-klantacquisitie

29 maart 2016, 07:30

Het is voor veel marketing-automationadepten vloeken in de kerk: zeggen dat marketing automation ingezet kan worden in consumentenmarketing. En dan ook nog eens in het acquisiteproces. Want marketing automation is toch bedoeld voor leadgeneratie en lead nurturing in b2b? Als je de term googelt, lijkt dat te kloppen. Maar steeds meer marketingprocessen worden geautomatiseerd, ook in b2c-klantacquisitie dus. En daarover gaan we het hebben tijdens Online Tuesday #60 op 12 april a.s. En de inschrijving start vandaag om 12 uur!

Sprekers

  • Dennis Griemink, team lead PPC channels, wehkamp. Dennis vertelt hoe hij met zijn team marketing automation heeft geïmplementeerd bij een van de grootste retailers in Nederland. Hij zal stilstaan bij de gekozen oplossingen, ondersteund met een aantal praktijkvoorbeelden en learnings.
  • Mark de Groot en Caroline de Zwart, Oracle. Marketing automation, the journey continues: over het belang en de voordelen van een 720-graden consumentenbenadering.

De derde spreker wordt een dezer dagen bevestigd en aangekondigd.

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag om 12.00 uur (’s middags). Dan worden 300 plaatsen vrijgegeven. Je kunt je inschrijven via Meetup (vanaf 12 uur dus)!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.

Onze events worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Exponential en MeasureWorks. De videoregistratie en livestream worden verzorgd door Voormedia.

P.S. Wil jij je met je merk of organisatie als sponsor of partner aansluiten bij Online Tuesday? Neem dan vooral even contact met ons op via info@onlinetuesday.nl voor meer informatie!

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!