OT #60: Marketing automation in b2c-klantacquisitie

OT #60: Marketing automation in b2c-klantacquisitie
, Evolve
@bramkoster

Het is voor veel marketing-automationadepten vloeken in de kerk: zeggen dat marketing automation ingezet kan worden in consumentenmarketing. En dan ook nog eens in het acquisiteproces. Want marketing automation is toch bedoeld voor leadgeneratie en lead nurturing in b2b? Als je de term googelt, lijkt dat te kloppen. Maar steeds meer marketingprocessen worden geautomatiseerd, ook in b2c-klantacquisitie dus. En daarover gaan we het hebben tijdens Online Tuesday #60 op 12 april a.s. En de inschrijving start vandaag om 12 uur!

Sprekers

  • Dennis Griemink, team lead PPC channels, wehkamp. Dennis vertelt hoe hij met zijn team marketing automation heeft geïmplementeerd bij een van de grootste retailers in Nederland. Hij zal stilstaan bij de gekozen oplossingen, ondersteund met een aantal praktijkvoorbeelden en learnings.
  • Mark de Groot en Caroline de Zwart, OracleMarketing automation, the journey continues: over het belang en de voordelen van een 720-graden consumentenbenadering.

De derde spreker wordt een dezer dagen bevestigd en aangekondigd.

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag om 12.00 uur ('s middags). Dan worden 300 plaatsen vrijgegeven. Je kunt je inschrijven via Meetup (vanaf 12 uur dus)!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4UNEWPEOPLE en DQ&A Media Group.

Onze events worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Exponential en MeasureWorks. De videoregistratie en livestream worden verzorgd door Voormedia.

P.S. Wil jij je met je merk of organisatie als sponsor of partner aansluiten bij Online Tuesday? Neem dan vooral even contact met ons op via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) voor meer informatie!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.