Online video’s downloaden

Online video’s downloaden

Online video's downloaden met KeepVidFrankwatching heeft weer een aardige tooltip, dit keer om video’s te downloaden. Met KeepVid kun je video downloaden van vrijwel alle populaire online videosites. Dus geen ingewikkelde trucs meer om bijvoorbeeld via de html van een pagina op zoek te gaan naar een mogelijkheid om een filmpje binen te halen. KeepVid biedt one stop shop als je je eigen video-archief wil aanleggen.

Je kunt met KeepVid video’s downloaden vanaf de volgende sites: Angry Alien, ArtistDirect, Blastro, Blennus, Blip.tv, Bofunk, Bolt, Break.com, Castpost, Dailymotion, DevilDucky, FindVideos, Free Video Blog, Grinvi, Grouper, LuluTV, Metacafe, Midis.biz, Music.com, MusicVideoCodes.info, MySpace Video Code, PcPlanets, Pixparty, Putfile, REVVER, Sharkle, StreetFire, That Video Site, The One Network, VideoCodes4U, VideoCodesWorld, VideoCodeZone, vidiLife, VIDNET.com, Vimeo, Web62.com en ZippyVideos.

Voor Google Video, iFilm en YouTube verwijst hij naar Googlevideodownload.com.


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Mooi en simpel tooltje. Maar het is tegelijkertijd natuurlijk te gek voor woorden dat je op een Windows PC zoveel moeite moet doen om een videootje op te slaan...

  geplaatst op
 • Hoe kun je op een Apple eenvoudig Google Video's opslaan Carl?

  geplaatst op
 • @Marco: De meeste videobestanden download je op een Mac gewoon met control-click-save. En als dat niet lukt (bijvoorbeeld omdat het een flv-betand is) kun je dubbelklikken op de naam van het videobestand in het activiteitenoverzicht, een superhandig overzichtje van alle bestanden die door de HTML, CSS, JavaScript en Flash bestanden in de pagina zijn opgevraagd.

  geplaatst op
 • Nog wat aardige cijfers van ClickZ (via IN10): MSN Video was in de maand februari goed voor 9,3 miljoen unieke bezoekers op korte afstand gevolgd door YouTube met 9 miljoen unieke bezoekers. Google Video is terug te vinden op de 3e plaats die altijd nog goed is voor 6,2 miljoen unieke bezoekers in de maand februari.

  geplaatst op
 • Mooi om te zien dat er een FLV player wordt aangeboden gemaakt door onze eigen neerlandsche Martijn de Visser. Met of zonder zijn medeweten...

  geplaatst op
 • Aardig overzicht van tools om streaming video te downloaden:
  http://www.emoney.al.ru/capture-streaming-video-and-audio/

  Gebruik zelf overigens al geruime tijd CoCsoft Stream Down.

  geplaatst op
 • Handige tool, maar even voor de duidelijkheid, ook met KeepVid is het mogelijk om Google Video, YouTube, iFilm en Putfile-bestanden te downloaden.

  Ben overigens benieuwd hoe lang deze site blijft bestaan!

  geplaatst op
 • Je hebt helemaal gelijk Paul, ging er vanuit dat Frank alle formats netjes had geverifieerd ;-)

  geplaatst op
 • Op zich werkt real player ook perfect om films te downloaden

  geplaatst op
 • stom zeg!!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.