Online video’s downloaden

15 maart 2006, 05:33

Online video's downloaden met KeepVidFrankwatching heeft weer een aardige tooltip, dit keer om video’s te downloaden. Met KeepVid kun je video downloaden van vrijwel alle populaire online videosites. Dus geen ingewikkelde trucs meer om bijvoorbeeld via de html van een pagina op zoek te gaan naar een mogelijkheid om een filmpje binen te halen. KeepVid biedt one stop shop als je je eigen video-archief wil aanleggen.

Je kunt met KeepVid video’s downloaden vanaf de volgende sites: Angry Alien, ArtistDirect, Blastro, Blennus, Blip.tv, Bofunk, Bolt, Break.com, Castpost, Dailymotion, DevilDucky, FindVideos, Free Video Blog, Grinvi, Grouper, LuluTV, Metacafe, Midis.biz, Music.com, MusicVideoCodes.info, MySpace Video Code, PcPlanets, Pixparty, Putfile, REVVER, Sharkle, StreetFire, That Video Site, The One Network, VideoCodes4U, VideoCodesWorld, VideoCodeZone, vidiLife, VIDNET.com, Vimeo, Web62.com en ZippyVideos.

Voor Google Video, iFilm en YouTube verwijst hij naar Googlevideodownload.com.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

10 Reacties

  mangold

  Mooi en simpel tooltje. Maar het is tegelijkertijd natuurlijk te gek voor woorden dat je op een Windows PC zoveel moeite moet doen om een videootje op te slaan…


  15 maart 2006 om 06:55
  media

  Hoe kun je op een Apple eenvoudig Google Video’s opslaan Carl?


  15 maart 2006 om 06:57
  mangold

  @Marco: De meeste videobestanden download je op een Mac gewoon met control-click-save. En als dat niet lukt (bijvoorbeeld omdat het een flv-betand is) kun je dubbelklikken op de naam van het videobestand in het activiteitenoverzicht, een superhandig overzichtje van alle bestanden die door de HTML, CSS, JavaScript en Flash bestanden in de pagina zijn opgevraagd.


  15 maart 2006 om 07:22
  Timbo

  Mooi om te zien dat er een FLV player wordt aangeboden gemaakt door onze eigen neerlandsche Martijn de Visser. Met of zonder zijn medeweten…


  15 maart 2006 om 09:30
  Paul

  Handige tool, maar even voor de duidelijkheid, ook met KeepVid is het mogelijk om Google Video, YouTube, iFilm en Putfile-bestanden te downloaden.

  Ben overigens benieuwd hoe lang deze site blijft bestaan!


  15 maart 2006 om 15:11
  media

  Je hebt helemaal gelijk Paul, ging er vanuit dat Frank alle formats netjes had geverifieerd 😉


  15 maart 2006 om 15:39
  soluti

  Op zich werkt real player ook perfect om films te downloaden


  4 mei 2008 om 12:42
  toon

  stom zeg!!


  7 september 2009 om 13:14
  Gerardmot

  Hi! lg tv smart


  9 april 2016 om 03:03

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!