Online Marketing BOOST

Online Marketing BOOST

Admanager, de online advertising portal van Nederland, en E-mailspecialists, consultancy op het gebied van effectieve e-mailmarketing, organiseren eind mei gezamenlijk de Online Marketing Boost. Doel van de Online Marketing Boost is om de kennis onder adverteerders over marketing via het Internet te vergroten.

De Online Marketing BOOST is event, waarbij marketeers, adverteerders en andere ge?nteresseerden binnen korte tijd volledig op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen en trends binnen de digitale marketing. Daarnaast wordt ook een leidraad gegeven voor het toepassen van online marketing activiteiten.

Pieneman: “Dat marketing op het Internet zo achterblijft, ligt voor een belangrijk gedeelte aan een stuk onwetendheid en een gebrek aan vernieuwing. Marketing via het Internet is in de meeste gevallen een stuk beter meetbaar en goedkoper.”

Nathaniel Stott: “Veel bedrijven staren zich blind op het grote verhaal van e-business en e-commerce. Ze gaan volledig voorbij aan de vele prachtige mogelijkheden die de technologie nu al te bieden heeft. Die praktische toepassingen zijn verrassend effectief; dat willen we graag laten zien.”

Naast de Online Marketing Boost zullen ook ?Boosts? georganiseerd worden over o.a. search engine marketing en mobile marketing.

Meer informatie:
http://www.admanager.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.