Online bestelapplicatie Easy Order van e-Buzz telt ruim 125.000 zakelijke klanten

30 augustus 2003, 08:20

De online bestelapplicatie Easy Order van e-Buzz in Hoofddorp groeit veel sneller dan verwacht. Inmiddels telt Easy Order tussen de 125.000 en 150.000 bedrijven als geregistreerde klant en bedraagt het aantal eindgebruikers 400.000. Daarmee is Easy Order een van de grootste e-commerce implementaties in Europa.

E-Buzz had verwacht dit aantal pas eind 2003 te halen. Het aantal licentienemers is in de eerste helft van 2003 gestegen van 200 naar bijna 250. Klanten kunnen via Easy Order al hun bestellingen van computer supplies, kantoorartikelen, food-services out-of-home en catering plaatsen.E-Buzz, dat in 1998 werd opgericht, is een van de belangrijkste zakelijke partners van IBM en is een dochteronderneming van kaertSoftware. Het bedrijf ontwikkelde Easy Order in eerste instantie voor het uitwisselen van bestellingen tussen groothandels en productiebedrijven van kantoorartikelen en aanverwante producten. In 2002 breidde e-Buzz de dienstverlening uit met de inkoopapplicatie e-Procurement. Onlangs werd daar Easy Connect aan toegevoegd, waarmee behalve online verkeer ook offline berichtenverkeer via Easy Order kan worden afgehandeld.

Bron:

Beyond nr. 3, p. 6, 3/4 p.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!