Online Tuesday: nieuwe sponsoren gezocht voor 2018

22 november 2017, 12:00

Acht jaar geleden startte Online Tuesday, een initiatief van en nog steeds bestierd door DQ&A, Traffic4U, Newpeople en Marketingfacts. We zijn inmiddels bijna 75 edities en acht legendarische Nieuwjaarsborrels verder, maar vitaler dan ooit. Dus ook in 2018 gaan we door met het delen van kennis en inzichten op het gebied van (online) marketing. En wij zoeken sponsoren die ons daar graag in bijstaan.

Negen keer per jaar brengt Online Tuesday 150 tot 200 mensen samen in De Nieuwe Liefde in Amsterdam om een thema onder de aandacht te brengen. Zo zijn de customer journey, Facebook-marketing, website-performance, gamification en digitale transformatie de revue gepasseerd, evenals de vermenselijking van marketing, corporate innovatie en native advertising. En tijdens de jaarlijkse pitchwedstrijd The Floor is Yours kwamen startups als HelloFresh, Polarsteps, Favoroute, SwipeGuide en Lifehunters aan het woord.

Daarnaast organiseren we elk jaar in januari, in samenwerking met IAB Nederland, de Nieuwjaarsborrel in Hotel Arena. Daarbij komen zo’n 1.300 mensen uit de ‘online-industrie’ samen om met elkaar de plannen voor het komende jaar te bespreken, oude herinneringen op te halen, een dansje te wagen en een biertje te drinken.

De Meetup van Online Tuesday kent 7.800+ leden, de livestreams/videoregistraties worden (live en on-demand) enkele honderden keren bekeken en een verslag van elke editie verschijnt hier op Marketingfacts.

Sponsoring

Online Tuesday is in de afgelopen jaren mede mogelijk gemaakt door sponsoren als Marktplaats/eBay, exponential, Massarius, Measureworks, Oracle Marketing Cloud en Nextail. Ook voor het komende jaar zoeken we naar partijen die kunnen bijdragen aan onze bijeenkomsten, zowel financieel als inhoudelijk.

De sponsoring voor de reguliere sessies en voor de Nieuwjaarsborrel worden separaat aangeboden, maar combinaties zijn uiteraard mogelijk.

In onderstaande leaflet vind je alle informatie over de mogelijkheden. Maar uiteraard praten we je ook graag mondeling bij. De contactgegevens vind je op de laatste bladzijde van de leaflet.

We horen graag van je én zien je graag op 9 januari 2018 in Hotel Arena en/of vanaf 13 februari 2018 in De Nieuwe Liefde!

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!