• Mobile
    wordt gesponsord door

Online Tuesday #44: Appril - Near body communication

Online Tuesday #44: Appril - Near body communication
, Evolve
@bramkoster

April = Appril, hét festival over apps en mobiel internet, met meer dan 100 workshops, lezingen en borrels in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. Ook Online Tuesday staat komende maand in het kader van Appril. Daarbij gaan we het hebben over 'near body communication'. De inschrijving start vanmiddag om 12 uur sharp!

Thema

'Near body communcation'. Als rasechte marketeers hebben we maar even een eigen term 'gecoind' voor het fenomeen dat mobiele technologie marketing steeds dichter bij de consument brengt. In de broekzak, aan de pols, in their faces en under their skin. En daarbij wordt gecommuniceerd naar én door het lichaam, want mobiele devices zijn vaak monitoren in de dubbele zin van het woord: ze zijn (of hebben) een monitor voor de drager en ze monitoren de drager.

Wat zijn daarvan de gevolgen? Hoe kun je daarop inspelen als merk en marketeer? En waar liggen de grenzen als je zo dicht op de huid van je doelgroep komt?

Sprekers

Sprekers op deze avond zullen in ieder geval zijn:

  • Remco Bron, onder veel meer mede-oprichter van inBeacon: Remco zal vertellen over de mogelijkheden die de iBeacon-technologie oplevert voor marketeers.
  • Robert Leefmans, mede-oprichter en CEO van Notificare: de toename van het aantal devices en 'beacons' maakt notificaties steeds persoonlijker én steeds rijker. Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen?

Overige sprekers worden komende dagen bevestigd.

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag om 12.00 uur ('s middags). Dan worden de eerste 200 plaatsen vrijgegeven. Inschrijven doe je hierrr!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Geen probleem! Volgende week op dinsdag 1 april (geen grap) om 12 uur volgt een (kleinere) tweede ronde van extra inschrijvingen. Dan is het ook pas mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst (zodra de 'normale' inschrijving vol is).

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.

De events worden mede mogelijk wordt gemaakt door onze sponsoren Adfactor, MeasureWorks en Massarius.

De videoregistratie en livestream worden verzorgd door Event Producent.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.