Online Tuesday #32 over guerillamarketing: het programma

Online Tuesday #32 over guerillamarketing: het programma
, Evolve
@bramkoster

Dinsdag a.s. vindt in Felix Meritis de 32ste editie van Online Tuesday plaats. Na de nieuwjaarsborrel in januari is het nu weer tijd voor een 'echte', inhoudelijke editie, met als thema dit keer guerillamarketing. De inschrijving is al eerder gestart (en er is al een wachtlijst), nu is ook het programma rond.

Programma

De avond kent de volgende sprekers:

  • Cor Hospes. 'Professioneel ontknoper' en schrijver van twee boeken over guerillamarketing, te weten Guerillamarketing en De guerillamarketingrevolutie. Cor zal, o.a. aan de hand van voorbeelden, uitleggen wat guerillamarketing is. En wat niet.
  • Alexis Verschueren. Partner bij Raúl&Rigel, een offroad, streetwise production agency. Alexis zal vertellen over een aantal van de campagnes die zij samen met hun klanten hebben opgezet.
  • Jochem Wieringa. Mede-oprichter van *bliep. Jochem zal vertellen over hoe *bliep als jongerenmerk en nieuwe toetreder op de telecommarkt guerillamarketing inzet; ook al gebruiken ze zelf de term niet.

Kom (of ga) per luxe Uber-taxi!

De avond vindt zoals gebruikelijk plaats in Felix Meritis in Amsterdam en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het programma loopt tot ca. 21.15 met aansluitend een borrel. En dankzij de nieuwe samenwerking tussen Online Tuesday en taxi-service Uber kom je nu gratis, extra makkelijk én comfortabel naar Felix (of achteraf naar huis).

Hoe je dat doet?

  1. Meld je aan. Ga naar Uber.com/go/OnlineTuesday of download de app voor iPhone of Android. Op je Blackberry ga je naar m.uber.com.
  2. Krijg een gratis rit. Met de code OnlineTuesday krijg je een gratis rit (€30 max) op 12 februari van binnen de ring naar Felix Meritis. Dit wordt automatisch verrekend met je eerste rit.
  3. Bestel een Uber. Kies je ophaallocatie op de app en binnen enkele minuten arriveert een luxe auto met privé chauffeur.

Tot dinsdag a.s.!

Al een plekje weten te bemachtigen? We zien jullie graag dinsdag a.s.! Nog niet gelukt? Houd hoop en zet jezelf op de wachtlijst op Meetup.com; de ervaring leert dat er op het laatste moment nog veel 'afvallers' zijn.

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, Energize, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.