Onderzoek businessblogs in Nederland

Onderzoek businessblogs in Nederland

Onderzoek businessblogs in NederlandMet een aantal bijeenkomsten op het programma, te weten businessblogmeeting, outlook 2005, nationale uitgeefdag 2004 en marketing3 (onder voorbehoud), heb ik een mini-enquete opgezet over businessblogs in Nederland. Naar 20 professionals op het gebied van marketing & communicatie, die zelf ook een weblog onderhouden, is een korte vragenlijst gestuurd (zag net de eerste resultaten al binnenkomen). Selectie is o.a. gemaakt op basis van dit bericht. Een samenvatting van de resultaten zal ik tzt ook op dit weblog plaatsen.

Geen vragenlijst ontvangen maar wil je wel meedoen met het mini-onderzoek? Stuur dan een emailtje naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).


Geplaatst in

Delen



Er zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.