Okidoki.com gaat door!

Okidoki.com gaat door!

Afgelopen weekend introduceerde okidoki.com een nieuwe spectaculaire dienst: Okidoki Inbel Gratis! Hiermee kunnen bezoekers van okidoki.com en vooral hun ouders gebruikmaken van de inbeldiensten die geleverd worden.

De jeugdige bezoekers van Okidoki krijgen als extraatje een okidoki.com e-mailadres en binnenkort ook toegang tot een afgesloten gedeelte van de site plus additionele diensten.
Voor de ouders is er een supervoordeel te behalen op de inbelkosten. Deze kunnen oplopen tot wel 25% in sommige gevallen.

Uiteraard kunnen abonnees gebruikmaken van de uiterst vriendelijke en gratis helpdesk van Okidoki! In de toekomst zullen nog vele nieuwe diensten volgen. Ook internationale expansie ligt in het verschiet.

okidoki.com is voornemens de grootste site voor de jeugd te worden op elk gebied!

Okidoki maakt gebruik van het netwerk van Superweb in Nederland. In de toekomst zullen we ook in het buitenland van de diensten van Superweb gebruik maken. Ook de helpdesk is uitbesteed aan Superweb.

Okidoki is hierdoor een virtuele internetprovider en kan dan ook zijn focus en kennis volledig richten en gebruiken voor de portal van okidoki.com

Okidoki.com is een algemene, onafhankelijke en zeer populaire website voor de jeugd (10 ~ 17 jaar) in Nederland en Belgie. Daarnaast heeft okidoki.com een groot internationaal gedeelte in het Engels. De website is gefundeerd op drie elementen Communicatie, Entertainment en Educatie en heeft meer dan 120.000 bezoekers per maand. Tevens biedt Okidoki inbeldiensten aan haar bezoekers met diverse extra’s!

http://www.okidoki.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.