Okidoki.com gaat door!

13 januari 2003, 12:02

Afgelopen weekend introduceerde okidoki.com een nieuwe spectaculaire dienst: Okidoki Inbel Gratis! Hiermee kunnen bezoekers van okidoki.com en vooral hun ouders gebruikmaken van de inbeldiensten die geleverd worden.

De jeugdige bezoekers van Okidoki krijgen als extraatje een okidoki.com e-mailadres en binnenkort ook toegang tot een afgesloten gedeelte van de site plus additionele diensten.

Voor de ouders is er een supervoordeel te behalen op de inbelkosten. Deze kunnen oplopen tot wel 25% in sommige gevallen.

Uiteraard kunnen abonnees gebruikmaken van de uiterst vriendelijke en gratis helpdesk van Okidoki! In de toekomst zullen nog vele nieuwe diensten volgen. Ook internationale expansie ligt in het verschiet.

okidoki.com is voornemens de grootste site voor de jeugd te worden op elk gebied!

Okidoki maakt gebruik van het netwerk van Superweb in Nederland. In de toekomst zullen we ook in het buitenland van de diensten van Superweb gebruik maken. Ook de helpdesk is uitbesteed aan Superweb.

Okidoki is hierdoor een virtuele internetprovider en kan dan ook zijn focus en kennis volledig richten en gebruiken voor de portal van okidoki.com

Okidoki.com is een algemene, onafhankelijke en zeer populaire website voor de jeugd (10 ~ 17 jaar) in Nederland en Belgie. Daarnaast heeft okidoki.com een groot internationaal gedeelte in het Engels. De website is gefundeerd op drie elementen Communicatie, Entertainment en Educatie en heeft meer dan 120.000 bezoekers per maand. Tevens biedt Okidoki inbeldiensten aan haar bezoekers met diverse extra’s!

http://www.okidoki.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!