Nuon introduceert Subsidiedesk voor ondernemers

Nuon introduceert Subsidiedesk voor ondernemers

Vorige week lanceerde Nuon de Subsidiedesk voor ondernemers. Via de website nuonsubsidiedesk.nl krijgen ondernemers direct inzicht in de energie- en milieusubsidies waarvoor een ondernemer in aanmerking komt.

De subsidiedesk biedt gratis telefonisch advies en de mogelijkheid om direct aanvraagformulieren te downloaden. Er bestaan ruim 100 Europese en Nederlandse energie- en milieusubsidies. De kans is dus groot dat een ondernemer die investeert in energiebesparing in aanmerking komt voor zo’n subsidie. Tegelijkertijd is het door het grote aantal subsidieregelingen lastig om te bepalen welke subsidies kunnen worden aangevraagd. Om ondernemers te ontlasten en te voorkomen dat ze geld laten liggen, heeft Nuon samen met Kluwer en Deloitte de Nuon Subsidiedesk ontwikkeld. Het belangrijkste onderdeel van de Subsidiedesk is de Subsidiescan. Na de beantwoording van zeven vragen krijgen ondernemers binnen enkele minuten een opsomming van de subsidies waarvoor ze in aanmerking komen, inclusief een korte uitleg en de mogelijke bijdrage. Het benodigde aanvraagformulier kan meteen worden gedownload. Naast de Subsidiescan is op de website een compleet overzicht te vinden van alle Europese en Nederlandse subsidieregelingen op het gebied van energie en milieu. Met een zoekmachine kan snel binnen dit overzicht gezocht worden. Ook een telefonische helpdesk maakt deel uit van de Nuon Subsidiedesk. Ondernemers kunnen hiermee contact opnemen als ze vragen hebben naar aanleiding van de Subsidiescan of hulp nodig hebben bij hun subsidie-aanvraag. Via de telefonische helpdesk kan ook een afspraak worden gemaakt met een adviseur van Deloitte voor een specialistisch advies. (NUON)

Bron:
http://www.utilities.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.