Nuon introduceert Subsidiedesk voor ondernemers

26 oktober 2003, 20:16

Vorige week lanceerde Nuon de Subsidiedesk voor ondernemers. Via de website nuonsubsidiedesk.nl krijgen ondernemers direct inzicht in de energie- en milieusubsidies waarvoor een ondernemer in aanmerking komt.

De subsidiedesk biedt gratis telefonisch advies en de mogelijkheid om direct aanvraagformulieren te downloaden. Er bestaan ruim 100 Europese en Nederlandse energie- en milieusubsidies. De kans is dus groot dat een ondernemer die investeert in energiebesparing in aanmerking komt voor zo’n subsidie. Tegelijkertijd is het door het grote aantal subsidieregelingen lastig om te bepalen welke subsidies kunnen worden aangevraagd. Om ondernemers te ontlasten en te voorkomen dat ze geld laten liggen, heeft Nuon samen met Kluwer en Deloitte de Nuon Subsidiedesk ontwikkeld. Het belangrijkste onderdeel van de Subsidiedesk is de Subsidiescan. Na de beantwoording van zeven vragen krijgen ondernemers binnen enkele minuten een opsomming van de subsidies waarvoor ze in aanmerking komen, inclusief een korte uitleg en de mogelijke bijdrage. Het benodigde aanvraagformulier kan meteen worden gedownload. Naast de Subsidiescan is op de website een compleet overzicht te vinden van alle Europese en Nederlandse subsidieregelingen op het gebied van energie en milieu. Met een zoekmachine kan snel binnen dit overzicht gezocht worden. Ook een telefonische helpdesk maakt deel uit van de Nuon Subsidiedesk. Ondernemers kunnen hiermee contact opnemen als ze vragen hebben naar aanleiding van de Subsidiescan of hulp nodig hebben bij hun subsidie-aanvraag. Via de telefonische helpdesk kan ook een afspraak worden gemaakt met een adviseur van Deloitte voor een specialistisch advies. (NUON)

Bron:

http://www.utilities.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!