NU.nl lanceert TV- en filmrubriek met Cinema.nl

NU.nl lanceert TV- en filmrubriek met Cinema.nl

NU.nl lanceert in samenwerking met Cinema.nl, de filmsite van de Volkskrant en de VPRO,  een zeer actuele TV- en filmrubriek. Deze rubriek toont elke dag een overzicht van alle films die dezelfde dag worden uitgezonden op televisie, inclusief een selectie van de beste films. Tevens kiest de redactie een film van de dag. Via een deeplink naar Cinema.nl kan een bezoeker een uitgebreide beschrijving van iedere film bekijken. De redactie van Cinema.nl zorgt voor een dagelijkse update.

De samenwerkende partijen hopen met deze samenwerking het grote bereik van NU.nl te koppelen aan de uitgebreide en waardevolle filmrecensies van Cinema.nl.

NU.nl is met meer dan 1,8 miljoen pageviews per dag de populairste nieuwssite van Nederland. NU.nl houdt haar bezoekers dagelijks op het hoogte van het laatste nieuws in binnen- en buitenland. Naast het algemene nieuws (32%) biedt NU.nl ook nieuws op het gebied van weer en verkeer, internet, sport, werk, financi?n, economie ?n film. Per week bereikt NU.nl zo’n 600.000 mensen.

Bron:
http://www.persberichten.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.