NS start educatieve internetsite

7 oktober 2003, 04:12

Speciaal voor scholieren, studenten en docenten is NS op 1 oktober gestart met de educatieve website ontdekns.nl Deze site biedt naast feiten en wetenswaardigheden ook foto?s en pictogrammen ter ondersteuning van (school)projecten over NS. Naast informatie over NS is op Ontdek NS een aantal nuttige links te vinden, bijvoorbeeld naar de sites van ministeries en andere openbaar vervoerbedrijven.

De belangrijkste doelgroepen van Ontdek NS zijn scholieren uit het basis- en voortgezet onderwijs en studenten uit het hoger onderwijs. Wie een spreekbeurt, werkstuk of scriptie moet voorbereiden, vindt op de site veel informatie over NS. Zowel over de geschiedenis van het spoorbedrijf, als de laatste ontwikkelingen zijn er veel feiten te vinden; maar ook bijvoorbeeld de verschillende beroepen bij NS komen aan bod.

Ook docenten kunnen via de site lespakketten opvragen en al surfend idee?n opdoen voor het onderwijs. Veel informatie op Ontdek NS is eenvoudig te downloaden. Scholieren en studenten kunnen daarmee direct aan de slag en bovendien is op de site een handig stappenplan te vinden voor de voorbereiding van een werkstuk of spreekbeurt over NS.

De nieuwe educatieve site is een uitgebreide aanvulling op de reeds bestaande NS Onderwijslijn (telefoonnummer 030 ? 235 36 30). Scholieren en studenten ervaren via Ontdek NS niet alleen dat treinreizen leuk en spannend is. Ze komen ook meer te weten over de belangrijke functie die NS en de andere spoorbedrijven hebben voor de mobiliteit van Nederland.

Bron:

http://www.persberichten.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    frank lucas

    kunt u mijn zeggen hoeveel reizigers er per dag op station schothorst aankomen en vertrekken?


    9 oktober 2009 om 10:59

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!