Nobody here…

Nobody here…

Website kunstenaar Jochem Niemandsverdriet, winnaar 5th Annual Webby Award in de categorie beste persoonlijke website


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Bij de uitreiking van de Webby Awards, de prestigieuze internationale prijs voor de beste websites ter wereld, won in de categorie 'beste persoonlijke website' kunstenaar Jochem Niemandsverdriet met zijn site nobodyhere.com. Al weer een tijdje geleden maar door vakantie en werk was ik er nog niet echt toe gekomen om de site goed te bekijken. Ziet er fantastisch uit en voor liefhebbers van Flash een must see!

  Een compleet overzicht van de winnaars en genomineerden is te vinden op www.webbyawards.com

  geplaatst op
 • Van nu.nl:

  Een Nederlandse internetkunstenaar heeft donderdag een Webby Award voor de beste persoonlijke website gewonnen. De Webby Awards zijn prestigieuze prijzen voor de beste websites.

  De kunstenaar noemt zichzelf Jochem Niemandsverdriet en zijn artistieke en poëtische site is te vinden op www.nobodyhere.com

  De internetprijzen worden jaarlijks uitgereikt in 31 categorieën waaronder humor, gezondheid en spiritualiteit. Zo kreeg de elektronische boekhandel van Amazon de titel van beste handelssite en mag Greenpeace zich de publiekslieveling noemen in de categorie actiegroepen. De beste muzieksite is die van de band The Flaming Lips.

  Opvallend is dat news.google tot de beste actualiteitensite is uitverkoren. De site brengt geen nieuws, maar linkt alleen door naar relevante artikelen.

  De 480-koppige jury noemt zichzelf de Internationale Academie voor Digitale Kunsten en Wetenschappen en bestaat naast internetspecialisten ook uit sterren als popzanger David Bowie en Simpsons-tekenaar Matt Groening.

  Het was de zevende keer dat het evenement plaatshad, maar de eerste keer dat het via internet gebeurde. De afgelopen jaren werden de prijzen uitgereikt in San Francisco, de thuisstad van het Museum voor Moderne Kunst die de uitreiking organiseert. Dit jaar gebeurde alles online omdat de winnaars uit 24 verschillende landen liever niet wilden vliegen uit angst voor SARS en terrorisme.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.