Nieuws sneller opgenomen door MSN

Nieuws sneller opgenomen door MSN

MSN Search spiderd sinds kort een selecte groep nieuwssites en blogs veel sneller dan andere sites (tot elke 10 minuten). Hiermee willen ze de versheid van hun index verhogen om zo een beter zoekresultaat te kunnen leveren bij nieuwsgerelateerde zoekopdrachten.
De lijst met nieuwssites vind je hier, je kunt je nieuwssite/ blog hier aanmelden en MSN Search schrijft er zelf natuurlijk ook over.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Hoi Remi, dat verklaart waarom ik die MSN bot nu elke dag 'langs' zie komen. Hij indexeert trouwens ook veel ineens heb ik gemerkt (meer dan 80 hits per keer). Ik zie trouwens dat er op die aanmeld-site die jij noemt, staat:

    PLEASE DO NOT USE THIS FORM TO SUBMIT PRESS RELEASES OR BLOGS .......(?)

    geplaatst op
  • Hmmm.. ze zullen wel helemaal gek worden van de aanmeldingen. Zulk nieuws gaat natuurlijk als een lopend vuurtje en wie wil er nou niet regelmatig door MSN gespiderd worden?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.