Nieuwjaarsborrel IPAN, IAB en 212Amsterdam

Nieuwjaarsborrel IPAN, IAB en 212Amsterdam

Nieuwjaarsborrel IPAN, IAB en 212AmsterdamSamen met het IPAN en IAB organiseert 212 Amsterdam op dinsdag 10 januari vanaf 19:30 uur in Felix Meritis aan de keizersgracht te Amsterdam haar eerste nieuwjaarsborrel.

Cabaret, live-muziek en natuurlijk het uitwisselen van elkaars visies, meningen en wellicht visitekaartjes zullen de avond vullen. Naast alle gezelligheid zullen ook enkele vooraanstaande personen uit de branche in korte speeches hun visie geven op de hotste trends op interactief marketing gebied in 2006.

De toegang is gratis. Alle leden van de IPAN, IAB en 212Amsterdam hoeven zich niet te registreren. Overigen kunnen zich hier alsnog registreren (kosteloos).

Zie jullie dinsdag!


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Wat zie ik nu? Heeft het IPAN dit jaar twee nieuwjaarsborrels?
  http://www.flickr.com/photos/tjeerd/82214494/

  geplaatst op
 • Tja, dat verbaasde me ook een beetje. Eerste dinsdag van de maand is natuurlijk standaard IPAN.. maar 2 nieuwjaarsborrels leek me ook wat teveel van het goede.

  geplaatst op
 • Ik heb die eerste IPAN-borrel overgeslagen. Deels omdat hij onhandig gepland was (voor mij), en deels omdat vandaag meer partijen meedoen. Maar opmerkelijk blijft het...

  geplaatst op
 • Heb helaas vanwege griep de nieuwjaarsborrel moeten missen :(

  geplaatst op
 • Ik helaas ook! Beterschap.

  geplaatst op
 • Jammer Marco! Ik vroeg me al af waarom de mediapartner er zijn gezicht niet liet zien, totdat 212'er Paul Eikelenboom me vertelde dat je met griep op bed lag. Volgende week staan er borrelfoto's in Adformatie...

  geplaatst op
 • Ja, twee nieuwjaarsborrels, beide waren erg gezellig moet ik zeggen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.