Nieuwe website Citro

Nieuwe website Citro

Nieuwe website Citro?nBinnenkort wordt citroen.nl in een nieuw jasje gestoken. Ruim 300 OpinionBar panelleden beoordeelden drie verschillende conceptversies van de website en kozen daaruit de beste. Het ontwerp rechts kwam als winnaar uit de bus. Meer dan de andere twee concepten werd dit ontwerp ‘krachtig’, ‘eigenzinnig’ en ‘sportief’ gevonden. Naast het uiterlijk werden een aantal nieuwe functies beoordeeld, zoals een snelmenu voor vaste bezoekers. Dit leverde verschillende verbeteringen op, onder meer wat betreft de iconen die daarbij worden gebruikt.

Wellicht had ook de Postbank eerst een test moeten doen!?


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Zijn dat spontane reacties of meerkeuze vragen?
    Ik wordt er geheel niet warm van de site :-) Beetje erg saaie indeling standaard indeling. De informatie en presentatie van de modellen is soms erg mager niet echt inspirerend.
    Ik lijk niet iets te kunnen configureren of vergelijken, call to action (proefrit?), interactie, beleving per model?. Of niet op de plek waar ik het verwacht of het opvalt in ieder geval (ik kan het gemist hebben natuurlijk). Inhoud bij service is ook erg mager... Overall beetje plichtsmatig gebouwd... dat toont een onderzoek niet aan.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.