Nieuwe watercampagne ministerie VenW

Nieuwe watercampagne ministerie VenW

De publiekscampagne ‘Nederland leeft met Water’ wordt vervolgd. Het gaat om een campagne met een looptijd van vijf jaar, die via televisie- en radiospotjes, posters in bushokjes, advertenties en internet aandacht besteedt aan de waterproblematiek in Nederland.

Het veranderende klimaat zal problemen cre?ren die te maken hebben met veiligheid, wateroverlast, maar ook met watertekorten (de ene keer te veel en dan weer te weinig water). Hier moeten volgens het ministerie maatregelen voor worden genomen.
De campagne ‘Nederland leeft met Water’ legt uit waarom maatregelen nodig zijn. Op televisie en radio vertelt meteorloog Peter Timofeeff wat de overheid doet om Nederland veilig en leefbaar te houden, ondanks de zeespiegelstijging. Vanaf eind augustus volgen advertenties.

Alle informatie is te vinden op de website nederlandleeftmetwater.nl.

Bron:
http://www.communicatieonline.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.