• Mobile
    wordt gesponsord door

Nieuwe reiswebsite met streaming video gelanceerd

Nieuwe reiswebsite met streaming video gelanceerd

Travelclips.net is een nieuwe reiswebsite die geheel is ontwikkeld rondom streaming video. Op de website staan inmiddels 500 clips van bijna 250 landen, toeristische streken en steden. Een belangrijk onderdeel van de site is mytravelclips.net. Via dit onderdeel kan de consument eigen video’s inladen en door een koppeling aan land, streek of stad binnen de omgeving van Travelclips.net plaatsen. Op de clips kan worden gestemd en de inzenders van de hoogst scorende video’s maken kans op diverse prijzen waaronder vakanties (via: tourjour.nl).

Interessant initiatief met veel potentie; ben echter nog niet onder de indruk van de beschikbare video’s.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Mooi voorbeeld van 'Consumer Generated Marketing'!

    Die clips waar je niet van onder de indruk bent zijn waarschijnlijk de saaie 'ontdek je plekje' video's waarmee de site bij start gevuld is. De door echte vakantiegangers ingezonden video's zijn - wat mij betreft althans - toch echt heel oké (want persoonlijk, en echt).

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.