Nieuwe Nederlandse webloginiatieven van start

Nieuwe Nederlandse webloginiatieven van start
, Upstream
@marcoderksen

De afgelopen dagen zijn een aantal interessante Nederlandse webloginiatieven gelanceerd. Alhoewel al een tijdje online heeft Jorrit Kreek gisteren het persbericht verstuurd van Startlog, een handig gerubriceerde overzichtspagina van Nederlandse weblogs. Daarnaast is Annedien Hoen op netwerken.blogspot.com gestart met het eerste Nederlandse weblog over netwerken. En last but not least zijn vader en zoon Blog (van het blog-netwerk blog.nl) een eigen weblog gestart op blogonline.blog.nl.

Jorrit, Annedien, Ben en Ayalon succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Marco, je felicitaties zijn geweldig! Dank! We gaan er iets moois van maken :-)

  geplaatst op
 • Leuk hoor dat Startlog, maar horen geenstijl en retecool niet aan elkaar geschreven te worden? Volkomenkut hebben ze immers ook aan elkaar geschreven, wel consequent blijven dan he ^_^...

  Die laatste feeds bekijken is best handig, net zoiets doet www.bloglog.nl ook voor nederlands blogfeeds. Kun je Startlog personaliseren naar je eigen wensen?

  geplaatst op
 • Ik ga er ook maar een persbericht uitgooien :-P

  geplaatst op
 • Marco, dank voor je goede wens. Precies vandaag bestaat www.blog.nl 3 maanden. Met veel plezier en enthousiasme werken wij aan de verdere uitbouw van ons bedrijf . Wij voelen ons ondernemende pioniers, die in deze fascinerende wereld een positie willen opbouwen. Dat bloggen leeft en nog maar aan het begin van een mooi tijdperk staat, blijkt ons steeds weer. De bezoekersaantallen van de blog over de orkaan Rita bewijst dat eens te meer. De blog van de in Houston woonachtige Joop van Delft, www.rita.blog.nl , trok tussen vrijdagavond en zondagavond ca. 30.000 bezoekers en meer dan 250 mensen hebben een reactie geplaatst. Het is onze intentie om ons via www.blogonline.blog.nl nog nadrukkelijker in de blogosphere te profileren.

  geplaatst op
 • marco bedankt, mede dankzij jou zijn we al de hele dag bezig met het verwerken van alle aanmeldingen voor www.startlog ;)

  geplaatst op
 • Graag gedaan Jorrit ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.