Nieuwe media vrezen EU

Nieuwe media vrezen EU

Moet eerlijk zeggen dat ik het gemist heb maar volgens ReclameWeek wil de Europese Commissie vanaf 2010 beperkingen opleggen aan het gebruik van nieuwe reclamemedia als internet, mobiele telefonie en video-on-demand terwijl brancheverenigingen pleiten voor zelf-regulering.

In ReclameWeek geven Chantal Verweij (voorzitter Vea E-com), Peter Wiegman (Stichting Internet Reclame) en Igor Beuker (voorzitter IAB) een korte reactie op deze ontwikkelingen. Alleen Igor Beuker zegt dat hij geen reactie kan geven omdat hij de regels nog niet inhoudelijk kent.

Weet iemand meer van deze ontwikkelingen en over welke regels hebben we het eigenlijk? Peter?


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Nee, ik was er ook verbaasd over . Joop (van Reclameweek) overviel me ermee. Misschien dat ze bij de Dutch Cowboys er iets over weten. Ze hebben er een post over: http://www.dutchcowboys.nl/advertising/4461

  geplaatst op
 • Aha, daar komt het dus vandaan. Niet dat ik er nu veel wijzer van wordt maar ik weet nu in ieder geval dat er iets over in Media Week heeft gestaan. Nu nog weten wat er precies heeft gestaan want ook Dutch Cowboys geeft geen duidelijkheid over de regels die gaan komen.

  geplaatst op
 • Weet je zeker dat er stond "beperkingen opleggen aan het gebruik van nieuwe reclamemedia als internet, mobiele telefonie en video-on-demand" ???
  Stond er soms niet toevallig 'geen beperkingen opleggen ... '?
  Dat is toch niet te geloven?
  Typisch iets van de vorige eeuw.

  geplaatst op
 • EU=beperking, ook in dit geval.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.