Nieuwe bloggers op Marketingfacts

Nieuwe bloggers op Marketingfacts

Deze maand is het team van Marketingfacts opnieuw uitgebreid met 5 nieuwe bloggers (daarmee komt het totaal op 36 bloggers). Daan van Dooren, marketingadviseur bij Share of Mind, is weer terug en zal zich samen met collega Edwin Duys storten op podcasting. Ludo Raedts, sinds enkele jaren werkzaam in de CRM branche en beheerder van callcenter.pagina.nl zal het laatste nieuws op CRM-gebied volgen. Verder een 3-tal bloggers die hier nauwelijks enige toelichting nodig hebben: Maarten Roelofs, marketingmanager Speurders.nl, Albert Treur, mediacriticus en vooral bekend van zijn weblog Venturo en last but not least Eduard de Wilde van BrickmeetsByte.

Samen met de andere bloggers op Marketingfacts proberen we dagelijks de meest interessante en opmerkelijke zaken op het gebied van interactieve marketing te brengen. Er is bewust gekozen voor een grote groep van enthousiaste mensen om op die manier alle deelgebieden te kunnen dekken. Mocht je toch nog het idee hebben dat we een onderwerp missen (of teveel over bepaalde onderwerpen schrijven), laat dit dan via email of in de reacties weten.

Daan, Ludo, Maarten, Albert en Eduard welkom en heel veel succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Dat is een mooie uitbreiding van de crew! Veel succes allemaal.

  geplaatst op
 • Uh...hoeveel vrouwen werken er eigenlijk bij jullie?
  Lijkt me leuk en leerzaam als zaken ook door een vrouwelijke bril worden bekeken. Zeker omdat vrouwenmarketing in Nederland nog in de kinderschoenen staat.
  En nee...dit is geen sollicitatie.

  geplaatst op
 • Op de lijst van Marketingfactsbloggers staan er twee: Lianne van de Kruk (marketingmanager ilse media) en Rachelle van der Linden (marketingmanager Essent; op dit moment even druk met andere zaken ;-). Daarnaast heeft Helie Schmetz als gastblogger een verslag gemaakt van Vrouw & Internet. Maar je hebt een goed punt, het aantal vrouwelijke businessbloggers in Nederland is op een hand te tellen!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.