Nieuwe bloggers op Marketingfacts

Nieuwe bloggers op Marketingfacts

Augustus was (in ieder geval voor mij) een rustige maand. Toch ook deze maand weer een aantal nieuwe bloggers op Marketingfacts. Dit keer beide uit het buitenland: Franky Willekens van reclamebureau Ogilvy Brussel (en niet te vergeten zijn eigen weblog Context) en Bas Paauw van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) die vanuit New York City blogt.

Samen met de andere bloggers op Marketingfacts proberen we dagelijks de meest interessante en opmerkelijke zaken op het gebied van interactieve marketing te brengen. Er is bewust gekozen voor een grote groep van enthousiaste mensen om op die manier alle deelgebieden te kunnen dekken. Mocht je toch nog het idee hebben dat we een onderwerp missen (of teveel over bepaalde onderwerpen schrijven), laat dit dan via email of in de reacties weten.

Bas en Franky welkom en heel veel succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • The crew groeit lekker! Bas/Franky veel succes.

    Franky en een Frank-ly. Ik gok dat de volgende nieuwe blogger Marco heet ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.