Nedstat richt adviestak op

Nedstat richt adviestak op

In een interview met Emerce gaat Michael Kinsbergen, CEO van Nedstat, in op de toekomst van het bedrijf. Nedstat, samen met MarketXS en Mapper een van de best gefinancierde Nederlandse technologiebedrijven, gaat naast het leveren van producten op het gebied van website-analyse zich nu ook richten op advies.

Pardon? Waarom niet alle aandacht naar het ontwikkelen van een beter product? Nedstat staat al jaren stil en wordt links en rechts ingehaald door nieuwe en bestaande leveranciers van analyse-producten. Bovendien, hoe slim is het voor een bedrijf, dat voor een belangrijk deel afhankelijk is van adviesbureaus, om zelf bij klanten te gaan adviseren?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • In het artikel is ook aandacht voor de nieuwe generatie van Sitestat die dit jaar uitkomt. Weet niet of het een beter product is, maar Kinsbergen denkt van wel:

  Ook zal de support-afdeling worden versterkt. Een en ander hangt samen met de nieuwe release van Sitestat, het webanalytics-product.

  “We komen dit jaar met een nieuwe generatie van Sitestat. Dat zal meer gaan lijken op een Windows-applicatie. Ook zullen er binnen Sitestat aanzienlijk minder clicks nodig zijn om rapporten te maken of statistieken op te vragen.”

  geplaatst op
 • Ben benieuwd wat die nieuwe generatie Sitestat gaat bieden. Ze zouden de analyse en rapportagetools zodanig moeten maken dat de gebruikers geen (of beperkt) advies nodig hebben om de resultaten te interpreteren.

  geplaatst op
 • Zouden ze daar iets aan verdienen?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.