Nederlanders op Internet 2.0

Nederlanders op Internet 2.0

Marketingfacts is met maar liefst 3 bloggers vertegenwoordigd op Internet 2.0, het congres op 25 april in Parijs over de toekomst van weblogs en social software. Naast Hans Mestrum (Tulip Computers) hebben ook Frank Meeuwsen (Rhinofly) en Frank Janssen (Frankwatching) zich aangemeld.

Overige Nederlanders die eind april naar Parijs trekken zijn Erwin Boogert (P7), Guido van Nispen (Interimic), Krijn Schuurman (Interimic), Geert-Jan Bogaerts (Volkskrant), Anton van Elburg (Emerce), Henk Blanken (Dagblad van het Noorden) en Evert Jan Koning (Acompany).

Allemaal veel plezier en uiteraard hoop ik op een (of meerdere) (live) verslagen vanuit Parijs!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Er zijn nog ongeveer 50 (!) plaatsen vrij. Een grote groep van 1 bedrijf is weggevallen!

  geplaatst op
 • De webcam gaat mee, dus reken maar op wat verslagen gedurende de dag!

  geplaatst op
 • Het lijstje met Nederlandse deelnemers neemt toe: Stephan Verveen (Accenture), Carl Mangold (Marketingfacts ;-), Yme Bosma (Media Republic), Yuri van Geest (Many Cast) en Ronald Carpenter (Lost Boys).

  http://lesblogs.typepad.com/

  geplaatst op
 • Ik ben zelf ook van plan om te gaan, maar als arme student wil ik graag weten hoe de anderen een en ander geregeld hebben qua vervoer en verblijf in Parijs... Kan iemand me wat vertellen?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.