Narrowcasting & Instore media

Narrowcasting & Instore media
, ING Groep
@evr

Recent werd bekend dat Bruna gaat narrowcasten. In de vestiging op het Utrechtse Centraal Station loopt sinds kort een pilot met twaalf digitale schermen. Nog dit jaar moet een landelijke uitrol volgen. Ook Telfort heeft bij de uitrol van nieuwe telefoonwinkels gekozen voor de inzet van narrowcasting.

Deze week was er de conferentie Narrowcasting & Instore Media met o.a. praktijkcases van Bruna en McDonald en een presentatie van Adam Curry. Frankwatching was aanwezig en doet uitgebreid verslag.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Heb net het verslag van Frank gelezen; absoluut de moeite waard!

  Wellicht nog interessanter dan de conferentie zelf is het feit dat blijkt dat "een overgrote meerderheid van de aanwezigen (95%) nog nooit een weblog had bezocht (om over de bekenheid met RSS nog maar te zwijgen)."

  Ik heb daarop ook gereageerd. Ik denk namelijk dat de meeste marketeers bij adviesureaus deze begrippen inmiddels wel kennen (zo niet dan zouden ze zich moeten schamen). Vwb marketeers bij bedrijven dan verbaasd me dat niet. De dagelijkse gekte op de werkvloer geeft ze weinig ruimte om zich te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen. Ze mogen al blij zijn als ze enkele keren per jaar naar een seminar of congres kunnen gaan. Doordat tijdschriften als Emerce, TvM en ReclameWeek steeds meer aandacht geven aan weblogs en rss zal dit wel snel veranderen.

  Eind van dit jaar kent 80% van de marketeers deze begrippen!

  geplaatst op
 • Ik ben het helemaal met je eens Marco. Overigens zou ook nog een rol kunnen spelen dat niet iedereen bijvoorbeeld shocklogs of serieuze weblogs als Marketingfacts ook 'labelt' als weblog.

  Oftewel: laten we niet onderschatten dat voor sommigen Marketingfacts een gewone website is!

  geplaatst op
 • http://www.smartscreens.nl

  Narrowcasting Smart Screens/ Smart-Screens Moskeeën concept Samir Eddguenni

  http://www.larouz.nl/HOME/tabid/59/ctl/Details/mid/418/ItemID/48/Default.aspx

  geplaatst op
 • grappig om te lezen dat een zeker Eddguenni een concept zich eigen maakt terwijl hij gewoon kopieert. Jammer!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.